• 25.04.2024

Робочий візит до Гайворонського відділення

Вер 14, 2021

В.о. генерального директора державної установи «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Надія ОПЕРЧУК здійснила робочий візит до Гайворонського відділення Установи.

У межах візиту відбулась зустріч з колективом структурного підрозділу, окреслені пріоритетні напрями роботи та обговорені нагальні питання щодо ремонту приміщення побудованого ще в 60-х роках минулого століття.

Для виконання досліджень Гайворонське відділення в своєму активі має хімічну та бактеріологічну лабораторію, які знаходяться в другій будівлі. Дане приміщення також знаходиться в незадовільному стані та потребує великої допомоги головного офісу установи.

В даних будівлях ще з 1966 року жодного разу не проводився капітальний ремонт, що призвело до великих проблем сьогодення. Це ремонт покрівлі, стін, опалення, водопроводу та створення безпечних та належних умов праці всього відділення.

Не дивлячись на обставини, що склалися, всім працівникам вдається зберігати великий дух та за будь яких умов виконувати свою професійну справу на відмінно.

Висловлюємо слова вдячності і подяки та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю: завідувачу відділення – Яневич Олені Михайлівні, завідувачу бактеріологічної лабораторії – Колєвій Світлані Петрівні, Сальченко Світлані Петрівні, Гладкій Наталії Миколаївні, Гринчишиній Надії Федорівні, Кравченко Катерині Сергіївні, Ковальчук Ірині Сергіївні, Левіній Олені Володимирівні, Кольченко Світлані Михайлівні, Гончарук Наталії Анатоліївні, Куцій Інні Олексіївні, Томчук Володимиру Васильовичу.