• 24.04.2024

Головна державна санітарна лікарка області в КНП «ЦПМСД» Гайворонської міської ради

Вер 15, 2021

Ще одним місцем візиту, куди завітала Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія ОПЕРЧУК був КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Гайворонської міської ради.

Метою відвідування було поспілкуватися з медичними працівниками на робочих місцях та визначити відповідність порядку основних принципів медичного обслуговування громадян, механізм і обсяг надання медичних послуг з імунізації населення. Також значна увага приділялась епідемічній ситуації COVID-19та проведеннющеплень від корона вірусної хвороби в регіоні.

Генеральний директор КНП «ЦПМСД» Гайворонської міської ради Тетяна Родіонова взяла під особистий контроль роботу пункту вакцинації. Відчувається скоординована робота колективу закладу в цілому та при проведенні імунізації. Повністю забезпечена злагоджена робота колективу, дотримання інфекційного контролю та зразкова комунікація з населенням.

Станом на 13 вересня 2021 року від початку вакцинальної кампанії в Гайворонському ЦПМСД було щеплено5275 осіб, з них отримали першу дозу 3140 осіб, другу дозу – 2135 осіб. Щеплено медичних працівників 98, з них 16 лікарів. За останню добу в щепили 126 осіб.

Щодо Гайворонського відділення ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», то щеплені 9 осіб, з них І дозою – 7 осіб, ІІ дозою – 2 особи, що складає 75% вакцинованих І дозою.

Варто відмітити, що всі медики свідомо відносяться до своїх посадових обов’язків та добросовісно виконують нелегку, проте благородну справу.