• 16.04.2024

Промокоди на поїздки

Лис 1, 2021

ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» висвітлює інформацію, що Міністерство охорони здоров’я України та Uklon продовжують заохочувати до вакцинації від COVID-19 промокодами на поїздки.

У вересні Uklon та МОЗ запустили спільну ініціативу, щоб спонукати українців пройти вакцинацію від COVID-19. Під час кампанії, яка тривала до кінця жовтня, тисячі українців отримали знижки на поїздки.

Проте, через погіршення епідемічної ситуації та постійне збільшення кількості нових випадків захворювання, МОЗ та Uklon вирішили продовжити акцію до 31 грудня 2021 року. Таким чином, всім, хто зробить щеплення принаймні першою дозою антиковідной вакцини, Uklon даруватиме – 50% на одну поїздку.

Так, у компанії планують не лише продовжити заохочувати людей до щеплення в цей непростий час, але й допомогти після вакцинації комфортно та безпечно доїхати додому.

Пропозиція, як і раніше, доступна у всіх 27 містах, де присутній сервіс. Для того, щоб отримати знижку на поїздки, необхідно:

 1⃣     завантажити додаток Uklon і зареєструватися в ньому

  2⃣    зісканувати з плаката в центрах і пунктах вакцинації QR-код

  3⃣    авторизуватися в чат-боті через месенджер Telegram

Після цього знижка автоматично нараховується в мобільному додатку, вводити вручну промокод не потрібно.

Оберати найближчий пункт щеплень чи центр масової вакцинації можна на сайті https://list.covid19.gov.ua/ або за телефоном 0 800 60 20 19.

#COVID19 #вакцинація