• 29.03.2024

Тренінг за сприяння ГО «Флора»

Лис 12, 2021

Сьогодні, 12 листопада, фахівці відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань ДУ«Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» – завідуючий відділом Дмитро ОРЛОВ та лікар із загальної гігієни Віталій МАР’ЄВ за сприянням Громадської організації «Флора» взяли активну участь у тренінгу для представників органів місцевого самоврядування та громадських активістів Кіровоградської області.

Темою зустрічі було Нормативно-правові аспекти поводження з відходами на рівні ОТГ, проблеми, що мають місце у цій сфері та способи їх вирішення.

У плідній дискусії за вищезазначеною темою приймали участь представники територіальних громад області, фахівці департаменту екології, природних ресурсів тапаливо енергетичного комплексу Кіровоградської ОДА, обласної прокуратури тощо.

Акцентомзаходу були шляхи вирішення з боку ОТГ проблеми санітарної очистки населених місць області, нагляду за місцями видалення відходів, проблеми паспортизації існуючих сміттєзвалищ та ін.