• 26.04.2024

Тренінг щодо кризової комунікації програми рутинної імунізації

Гру 17, 2021

Протягом 14-16 грудня начальник відділу комунікації та інфоомаційно-роз’яснюаальної роботи ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Надія Григор приймала участь у тренінгу Міністерства охорони здоров’я за підтримки ВООЗ та ЄС для працівників відділів з питань комунікацій регіональних ЦКПХ щодо кризової комунікації програми рутинної імунізації Україні.

В ході триденної зустрічі в перший день висококваліфікованими спеціалістами МОЗ та інших представництв надавались вичерпні відповіді щодо стратегії кризової комунікації програми рутинної імунізації, цифрові продукти, які можуть допомогти у роботі з кризовими комунікаціями, роль ЗМІ в таких питаннях та основи критичного і логічного мислення.

Другого дня під керівництвом медіатренера та викладача ораторської майстерності з невичерпними практичними завданнями доводилась інформація ролі спікера, прес-секретаря та ЗМІ в підготовці інтерв’ю, брифінгу та інших заходів комунікаційного спілкування.

Третього дня представниками МОЗ надавались практичні навички конкретних кейсів кризових ситуацій програми рутинної імунізації.

Висловлюємо велику вдячність всім організаторам даного заходу та за роз’яснення комунікаційного впливу програми рутинної імунізації.