• 29.03.2024

Позачергове засідання ТЕБ та НС

Січ 6, 2022

6 січня 2022 року головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук приймала участь у позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кіровоградській обласній державній адміністрації, що проходила під головуванням заступника голови області Сергія Шеремета.

В порядку денному розглядались питання про ситуацію, що склалася на ОКВП «Дніпро-Кіровоград» з припиненням поставок рідкого хлору для проведення знезараження питної води в системах централізованого питного водопостачання області; про виділення пально-мастильних матеріалів з обласного резерву та про недопущення виникнення пожеж у закладах охорони здоров’я.

Щодо третього питання, за прийнятим рішенням буде посилюватись контроль за дотриманням вимог пожежної, техногенної безпеки і безпеки праці під час експлуатації медичного обладнання та відпрацювання порядку дій у разі виникнення небезпечних подій. Такі заходи в першу чергу пов’язані з трагедією, яка сталася у Косівській центральній районній лікарні Івано-Франківської області.