• 20.04.2024

Токсикологічна лабораторія

Токсикологічна лабораторія ДУ «Кіровоградський ОЛЦ МОЗ України» атестована (Свідоцтво про атестацію лабораторії № 194/15 до 29.09.2020р.) на проведення досліджень харчових продуктів та об΄єктів навколишнього середовища, що можуть небезпечно впливати на стан здоров’я людини:

– фізико-хімічні властивості харчових продуктах та вміст в них важких металів, пестицидів та мікотоксинів, вміст нітратів в овочах;

 

 

 

 

– в воді та грунті вміст важких металів та пестицидів;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– калорійність готових страв;

 

 

 

 

 

 

 

– міграція полімерних матеріалів (дитячі іграшки, друкована продукція, полімерні матеріали, що контактують з харчовими продуктами, полімерні матеріали, що використовуються у будівництві, лакофарбові вироби, побутова хімія).

 

 

 

 

Лабораторія токсикології забезпечена необхідною нормативно-технічною документацією. Штати укомплектовані спеціалістами з великим стажем роботи і необхідними знаннями.

Лабораторія обладнана приладами високої чутливості – атомно-абсорбційний спектрофотометр марки С-115М1, хроматографи “Цвет-500”, “Кристалл-2000”, аналізатор вольтамперометричний “АВА-2” та іншими засобами вимірювальної техніки, випробувальним та допоміжним обладнанням.

1 580 Переглядів