• 20.04.2024

ПРОВОДИТЬСЯ ДЕЗІНФЕКЦІЯ ТИМЧАСОВИХ УКРИТТІВ

Лип 29, 2022

Дезінфекційні бригади Державної установи «Кіровоградський обласний центр Міністерства охорони здоров’я України» за замовленнями підприємств, установ та організацій проводять дезінфекцію підвальних приміщень, які використовуються у якості тимчасових укриттів для працівників та населення, а також здійснюють профілактичні обробки приміщень будь-якого призначення.

Проведена кваліфікованими фахівцями дезінфекція приміщень сучасними дезінфекційними препаратами дозволяє максимально знизити ризики, що присутні у приміщеннях, які тривалий час не використовувались за призначенням.

Основна мета таких обробок – знищення збудників інфекційних хвороб. Проте, у таких приміщеннях не рідко присутня пліснява, відмічається заселення комарами та мишовидними гризунами, які є переносниками особливо-небезпечних інфекцій (лептоспіроз, туляремія, ієрсініоз та ін.), що потребує також проведення дезінсекції (знищення комах) та дератизації (мишовидних гризунів).

Дезінфекційні, дезінсекційні та дератизаційні роботи проводяться за замовленнями як юридичних та фізичних осіб на договірній основі.

Телефон для довідок: 33-33-15