• 19.04.2024

Сім лікарів інтернів відсьогодні почали працювати в ДУ “Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”.

Сер 1, 2022

Головна державна санітарна лікарка області Надія Оперчук спільно з колективом прийняли їх у свою дружну команду. Це 4 лікарі – інтерни, які згодом стануть вірусологами і бактеріологами та 3 інтерни з епідеміології.

“Від усього серця вітаємо Вас з новим статусом – лікар- інтерн, звучить гордо та престижно! Адже сьогодні нашої професії потребує кожен Ми щодня на варті профілактики хвороб та забезпечення санітарно-епідемічного населення нашої області, особливо у такий нелегкий для України час.” – Каже Надія Оперчук

Було проведено перше знайомство з колективом та структурою центру і вручено подарунки.

Хочемо побажати невичерпного потоку креативних ідей і чудових задумів, високого ентузіазму і бравого оптимізму, доброго здоров’я і блискучих перспектив, чудового настрою і добрих колег.

Нові горизонти і можливості відкриваються! Нехай робота приносить задоволення і бажаний прибуток! Нехай ніякі труднощі не зустрічаються на трудовому шляху. Постійного розвитку, блискучого кар’єрного зростання, достатку й удачі. Нехай супроводжує успіх!