• 29.03.2024

Мобільний застосунок MinеFree попереджає про наближення до небезпечних зон, відомих ДСНС

Сер 31, 2022

ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» спільно з Міністерством охорони здоров’я Україні надає інформацію

Триматися подалі від мін та інших вибухонебезпечних предметів відтепер допомагає безкоштовний мобільний застосунок MineFree, створений волонтерами за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Це єдиний функціональний мобільний застосунок в Україні, який сповіщає людей у разі наближення до відомих ДСНС небезпечних зон, де раніше були виявлені вибухонебезпечні предмети і де проводяться заходи з розмінування. Застосунок використовує мапу з даними ДСНС, яка оновлюється в режимі онлайн. Його можна завантажити на мобільні телефони з iOS та Android.

Окрім того, в застосунку можна переглянути довідник вибухонебезпечних предметів та сповістити ДСНС про їх виявлення. Це допомагає оперативно інформувати ДСНС про небезпечні знахідки та попереджати людей про небезпеку для здоров’я та життя!

Застосунок постійно покращується відповідно до відгуків користувачів, щоби стати ще більш практичним та корисним. Дізнайтеся більше за посиланням: www.minefree.info

Завантажуйте MineFree з App Store та Google Play чи за посиланнями:

App Store – https://t.ly/mf/apple

Google Play – https://t.ly/mf/google

Навчальні відео на каналі Youtube: https://t.ly/mf/youtube

Будьте пильними та бережіть себе!

Мобільний застосунок MinеFree створений волонтерами благодійної швейцарської організації “Free Ukraine” за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. “Free Ukraine” заснована у 2014 році і базується у Женеві, Швейцарія. Ця некомерційна організація об’єднує українську діаспору, а також представників інших національностей у Швейцарії та закордоном, які підтримують та допомагають Україні.