• 25.04.2024

ВООЗ в Україні надала допоміжні засоби реабілітації для внутрішньо переміщених людей із обмеженнями повсякденного функціонування, а також тих, хто отримав травми внаслідок війни в Україні.

Гру 21, 2022

ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» спільно з World Health Organization надає інформацію

ВООЗ в Україні надала допоміжні засоби реабілітації для тисяч внутрішньо переміщених людей із обмеженнями повсякденного функціонування, а також тих, хто отримав травми внаслідок війни в Україні.

До 4000 допоміжних засобів реабілітації, включаючи милиці, палиці, ходунки, інвалідні візки, набори катетерів та інші було передано 12 лікарням у 5 областях на сході України.

Доктор Ярно Хабіхт, Представник ВООЗ в Україні, зазначив: «Не можна недооцінювати важливість ефективної системи реабілітації для людей, які потребують підтримки під час війни. Ці набори дозволять тим, хто має травми, відновитися та продовжити повноцінне життя, і є частиною нашої довгострокової реабілітаційної діяльності в країні. Окрім наборів, ВООЗ в Україні проводить тренінги для медичних працівників щодо різноманітних медичних потреб».

https://www.who.int/.../19-12-2022-who-provides-assistive...World Health Organization Ukraine