• 28.03.2024

Конкурс на посаду консультанта: програмний фахівець з комунікацій

Бер 4, 2019

Комунальне некомерційне підприємство «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» оголошує відкритий конкурсна позицію «Програмний фахівець з комунікацій» (2 особи).

Конкурс проводиться в рамках програмної діяльності за компонентом розвитку регіональних систем громадського здоров’я для реалізації грантів Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні.

Назва позиції: Програмний фахівець з комунікацій».

Період виконання робіт: березень – грудень 2019 р.

Географія діяльності:  місто Кропивницький, Кіровоградська область.

Рівень зайнятості: 70% на умовах угоди цивільно-правового характеру.

Технічне завдання:

  1. Розробка та організація виконання медіа-плану висвітлення питань громадського здоров’я в єдиному інформаційному просторі Кіровоградської області  в 2019 р.
  2. Розробка комунікаційної стратегії громадського здоров’я на 2019-2020 рр. з відповідними фінансовими розрахунками..
  3. Формування пулу регіональних журналістів, які висвітлюють питання охорони здоров’я.
  4. Формування технічного завдання на розробку сайту установи з питань громадського здоров’я, забезпечення його після створення систематичного (щотижневого) наповнення та оновлення інформації.
  5. Організація та участь у проведенні обласних заходів за участю зацікавлених сторін, політиків, ЗМІ, партнерів з актуальних питань громадського здоров’я.
  6. Формування розділів, змісту та систематичне наповнення електронного та друкованого інформаційного бюлетеню з актуальних проблем та досягнень громадського здоров’я області.
  7. Забезпечення інформаційного і організаційного супроводу просування цільовим аудиторіям інформації в межах програмної діяльності.
  8. Здійснення медіа-моніторингу на регіональному рівні.
  9. Організація і підготовка прес-релізів, інформаційних повідомлень, проведення брифінгів, прес-конференцій, масових заходів, публічних виступів.
  10. Побудова системних комунікацій з представниками ЗМІ, підготовка інформаційно-аналітичної інформації.
  11. Організація проведення семінарів, конференцій, круглих столів, зустрічей з представниками громадськості, ЗМІ, лідерами неурядових організацій з питань громадського здоров’я. Зокрема, збір необхідних матеріалів, повідомлення учасників про час і місце проведення, підготовка порядку денного, ведення реєстрації та оформлення протоколів, підготовка пропозицій на розгляд керівництва.
  12. Організація роботи з питань промоції здоров’я.
  13. Виконання інших професійних обов’язків, пов’язаних з реалізацією програмної діяльності.

Вимоги до професійної компетентності:

  1. Вища освіта.
  2. Професійні знання та навички у сфері організації використання медіа-простору та його моніторингу, підготовки матеріалів для ЗМІ.
  3. Відмінний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Word, MS Excel, MS PowerPoint.
  4. Досвід роботи у сфері ЗМІ, аналітики та публіцистики буде перевагою.
  5. Грамотна усна і письмова мова (українська та російська – досконало).
  6. Досвід організації медіа-заходів, нарад, зустрічей, семінарів тощо буде перевагою.
  7. Високий рівень комунікабельності, що сприяє швидкому встановленню контактів з людьми різного соціального статусу та фахівцями.
  8. Особистісні якості: ініціативність, креативність мислення, уважність, оперативність при виконанні завдань.

Резюме та інші документи (мотиваційний лист, копії документів про освіту, копія паспорта, інші документи) мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: kirolc.epid@ukr.net. Контактна особа: Оперчук Надія Іванівна, тел. 0504872974.

 В темі листа, будь ласка, зазначте: «Програмний фахівець з комунікацій. Конкурс».

Термін подання документів – до 09 березня 2019 року, реєстрація документів завершується о 1800 годині.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. Керівництво установи буде контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Комунальне некомерційне підприємство «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

705 Переглядів