• 24.04.2024

12 травня відзначається найтепліше свято – День матері

Тра 8, 2019

В Україні починаючи з 2000 року, щорічно у другу неділю травня, офіційно відзначається – День матері.

Мама – перше слово. Мама – одна з найдорожчих у світі. Мама – людина, яка завжди буде в твоєму серці. Мама – та, яка дала життя. Вдячність мамі варто говорити кожен день, адже ніхто не вічний…

Але є одна особлива дата – коли кожен повинен привітати свою маму.

ЇЇ очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. ЇЇ створив  Бог на цій землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського.

Ніякі скарби світу не замінять ту материнську любов, яку нам дарували мами довгими і безсонними ночами сидячи біля наших ліжок; ніщо не зрівняється з ніжністю її голосу, коли читала казки перед сном; ніщо не нагадає теплоти  рук, коли витирала сльози.

Мама! Найдорожче слово в світі. Де б не був ти, що б ти не робив. Назавжди вона твій шлях освітить, ніжним серцем відданим тобі!

У цей святковий день, милі, дорогі Матері, прийміть слова вдячності, любові і пошани! Хай у ваших очах не гаснуть усмішки! А ваші діти ніколи Вас не забувають!

Відділ організації досліджень фізичних і хімічних факторів та епідеміологічного нагляду за неінфекційними хворобами   ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України»    

 Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на www.labcentr.kr.ua.

654 Переглядів