• 28.03.2024

Про стан водоймищ в місцях масового відпочинку населення протягом липня

Сер 7, 2020

  Фахівцями Державної установи «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України» протягом липня 2020 року, у межaх сaнiтaрно-гiгiєнiчного монiторингу, проведено лабораторні дослiдження води з поверхневих водойм на відповідність вимогам Державних санітарних правил розміщення, улаштування та експлуатації оздоровчих закладів.

 Результати досліджень відповідали гігієнічним нормативам за мікробіологічними показниками: в м.Олександрії, смт.Онуфріївка, смт.Павлиш, с.Куцеволівка Онуфріївського району, смт.Новгородка («Квітуча Балка» та Урочище Терник»), м.Долинська, смт.Новоархангельськ (селищний пляж, «Кучери», ДОЗ Бригантина), м.Гайворон, м.Кропивницький (Ковалівський, Новомиколаївський, «Міський сад»), Кропивницький район- Обознівське водосховище.

             Разом з тим встановлено перевищення індексу лактозопозитивної кишкової палички (ЛКП) на пляжі в с.Войнівка Олександрійського району.

Відділ організації дослідження фізичних і хімічних факторів та епідеміологічного нагляду за неінфекційними хворобами ДУ “КОЛЦ МОЗ України”

 Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на www.labcentr.kr.ua

 

1 229 Переглядів