• 19.04.2024

Епідситуація з коронавірусної хвороби COVID -19 на Кіровоградщині

Жов 20, 2020

До Кіровоградського обласного лабораторного центру МОЗ України всього з березня і по теперішній час доставлено 52685 біологічного матеріалу з закладів охорони здоров’я області. Серед них виявлено 1642 хворих на COVID-19, з них 46 дітей.

Станом на 20 жовтня від COVID-19 в області  одужало 1041 особа, з них дітей -28. За останню добу одужало 10 хворих: м.Кропивницький-7, м.Олександрія-1, Гайворонський район-1, Вільшанський район-1.

На жаль, за останню добу зареєстровано 51 нових випадків-усі захворілі дорослі, з них 5 працівників ЗОЗ та 1 працівник ЗНЗ. Нові випадки зареєстровані:

– в м.Кропивницький -32 ;

-Кропивницькийрайон-3(сс.Соколівське,Івано-Благодатне, Аджамка);

-Благовіщенський район -1(с.Кам’яна Криниця);

-м.Знам’янка -2;

-Компаніївський район -1(с.1-го травня);

-Маловисківський район-5(м.Мала Виска-2, Смоліне-1, с.Паліївка-1,

с.Березівка-1);

-Знам’янський район -1(с.Мошоріно);

-м.Бобринець-3;

-Петрівський район-3(Петрово-3).

Летальних випадків за останню добу не зареєстровано, але за весь період пандемії в області померло 72 особи, у т.ч. 7 працівників ЗОЗ.

Шановні мешканці області! Бережіть себе та рідних. Дотримуйтесь протиепідемічних правил: – носіть засоби індивідуального захисту, частіше і ретельно мийте руки та дезінфікуйте їх і ні в якому разі не торкайтесь обличчя, дотримуйтесь соціальних дистанцій.

Закликаємо Вас: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтесь вдома!

                                            

ДУ “Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України”

 Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на www.labcentr.kr.ua

 

960 Переглядів