• 19.04.2024

Навчальні тренінги для мобільних бригад з вакцинації вакциною Pfizer/BioNTech

Чер 15, 2021

На базі ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» триває проведення тренінгів для регіональних мобільних бригад з вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Наразі, проходять навчання медичні працівники мобільних бригад центрів первинної медико-санітарної допомоги Добровеличківського, Кропивницького, Онуфріївського районів, а також Смолінської селищної ради і Кетрисанівської сільської ради.

Медичні працівники отримують додаткові дані щодо характеристики вакцини виробництва Pfizer/BioNTech, її ефективності та безпеки, показань та протипоказань до щеплення, графіків імунізації.

Враховуючи, що вакцина виробництва Pfizer/BioNTech вимагає особливих умов зберігання і транспортування із температурним режимом від  -60°C до -80°C, медичні працівники на тренінгах удосконалюють навички з техніки проведення щеплень вакциною та дотримання умов її використання.

По закінченню тренінгів медичні працівники мобільних бригад отримають відповідні Сертифікати, що засвідчують успішно завершену підготовку з організації і техніки проведення щеплень проти коронавірусної хвороби COVID-19.

1 187 Переглядів