• 24.04.2024

Практичні навчання з цивільної оборони за участі Олександрійського міськміжрайонного відділу ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»

Чер 24, 2021

                                 

Група хімічної розвідки Олександрійського міськміжрайонного відділу ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» разом з представниками Олександрійського районного управління Головного управління ДСНС України в Кіровоградській області приймала участь у відпрацюванні практичних навичок з цивільної оборони.

Була змодельована наступна надзвичайна ситуація:

На північній околиці с. Приютівка на залізничному переїзді сталося зіткнення потягу з вантажівкою. Внаслідок аварії відбулося пошкодження однієї цистерни з хлором та здійснюється витік речовини. За попередніми даними близько 0,5 тонн.

Завдання групи хімічної розвідки – провести відбір проб повітря на місці аварії.

Практичне навчання з цивільної оборони пройшло успішно. Група хімічної розвідки  Олександрійського міськміжрайонного відділу виконала завдання в повному обсязі.

Варто зазначити, що такого роду заходи задають тенденцію розвитку практичних навичок, отримання безлічі корисної інформації та цінного досвіду.

580 Переглядів