• 06.05.2024

Ще один випадок СОVID-19 у дитини, що відпочивала в Одесі

Сер 20, 2021

За повідомленням головної державної санітарної лікарки Кіровоградської області Надії Оперчук в соціальній мережі Facebook

Ще один випадок COVID-19 у дитини!

Як тільки-що стало відомо з отриманої оперативної інформації від ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», серед дітей, що захворіли на COVID-19 під час спалаху в ДП «Український центр «Молода гвардія» (м. Одеса) була ще одна дитина з Кіровоградської області.

15-річній дівчині з Новоукраїнського району лабораторно підтверджено COVID-19 та 20 серпня батьки забрали хвору додому, за місцем постійного проживання.

Фахівцями установи розпочато епідеміологічне розслідування даного випадку. Інформація про хвору дитину, що їде додому лікуватись, передана закладу охорони здоров’я для проведення її термінового огляду, визначення яким чином та під чиїм контролем буде проходити лікування.

Отже, станом на 18 годину 20 серпня 2021 року відомо про 2 випадки захворювання на COVID-19 серед дітей Кіровоградської області, які відпочивали в оздоровчому таборі «Молода гвардія», що у м. Одесі.