• 19.05.2024

Вебінар щодо профілактики інфекцій та інфекційного контролю

Лют 8, 2022

Сьогодні головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук та фахівці ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» взяли участь у вебінарі «Роль центрів контролю та профілактики хвороб у впровадженні профілактики інфекцій та інфекційного контролю на регіональному рівні».

Для успішної реалізації завдань передбачених в операційних планах центрів контролю та профілактики хвороб МОЗ України на 2022 рік ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» протягом лютого 2022 року проводить серії вебінарів для фахівців обласних центрів контролю та профілактики хвороб МОЗ України  щодо виконання даного Плану. Основним питанням заходу стало розгляд основних завдань та очікуваних результатів на І квартал 2022 року щодо впровадження профілактики інфекцій та інфекційного контролю в закладах охорони здоров’я.

Також приділялась увага створенню відділів інфекційного контролю в закладах охорони здоров’я кожної області, розробка впровадження заходів з профілактики інфекційного контролю та надання соціальних послуг та соціального захисту населення.