• 10.05.2024

Міжнародний день сім’ї

Тра 15, 2022

Свято було створено організацією Об'єднаних Націй. З 1980-их років організація приділяла питанням сім'ї все більше уваги. У 1993 році ООН встановила Міжнародний день сім'ї, а датою свята було обрано 15 травня. Щороку у свята є своя тема, яка пов'язана з сім'ями, наприклад, сім'ї і здоровий спосіб життя, проблеми незаможних сімей і роль батька в сім'ї.

День сім'ї - хороший привід відвідати або обдзвонити всіх рідних і сказати їм кілька приємних слів. У цей день сім'ї збираються разом за вечерею і обмінюються подарунками. У таке свято можна подякувати рідним за все світле і хороше, що вони принесли в наше життя.

Вітаємо з Міжнародним днем сім'ї! Сім'я - це наша гордість, надбання і головна цінність в житті! Нехай відсьогодні і надалі усі сім'ї будуть міцними, щасливими, не знають бід і негараздів! Бажаємо всім любові, затишного сімейного вогнища, душевності, ніжності, турботи, уваги, квітучого добробуту та миру. Нехай почуття єднання і привітності завжди гріє вас в будь-яку погоду, в будь-який час року. Бережіть один одного і будьте щасливі!