• 03.05.2024

Поради щодо реєстрації на програму грошової допомоги від ЮНІСЕФ

Лип 1, 2022

ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» спільно з Unicef Ukraine надає поради:

На що звернути увагу при заповненні анкети на програму грошової допомоги від ЮНІСЕФ «Спільно»?

1️⃣ Вказуйте прізвище, ім’я та по батькові в анкеті українською і так, як це записано у паспорті чи свідоцтві про народження.

2️⃣ Впевніться, що ПІБ, ідентифікаційний код та номер рахунку у форматі IBAN, який вказаний для основного отримувача коштів, належать одній людині. Якщо ви вкажете номер рахунку чи ідентифікаційний код, який не належить вказаному отримувачу коштів, це спричинить значні затримки виплат, якщо ваша родина відповідає критеріям програми.

3️⃣ Впевніться, що ви внесли інформацію про ту кількість осіб, яку вказали у запитанні про склад домогосподарства.

Детальніше про заповнення анкети у відеоінструкції: https://youtu.be/R1_04Fo2vHU.

? Пам’ятайте, якщо ви зареєстрували дві та більше анкет, це значно збільшує час перевірки вашої анкети. Кожна повторна реєстрація після технічного відбору, проходить додатку перевірку кожного варіанту анкети. СМС про технічну перевірку буде надіслана тільки після того, як буде перевірений кожен варіант анкети.

Програма грошової допомоги «Спільно» від ЮНІСЕФ стала можливою завдяки фінансуванню Європейського Союзу, уряду Італії, Шведської агенції міжнародного розвитку SIDA та Центрального фонду реагування на надзвичайні ситуації CERF.

EU Civil Protection & Humanitarian Aid, Sida – Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete, the UN Central Emergency Response Fund (CERF), Посольство Італії в Україні, Italian Development Agency.

981 Переглядів