• 17.05.2024

Працівники ДУ “Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України” завжди готові підтримати Збройні Сили України

Лип 4, 2022

Працівники багатьох установ та компаній перераховують кошти на потреби Збройних Сил України. Долучився до ініціативи й колектив ДУ "Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України".

Працівники Центру у червні 2022 року перерахували 125 тисяч гривень для зміцнення забезпечення та обороноздатності України.

Держава здійснює всі можливості, отримує допомогу від країн партнерів, щоб військовослужбовці мали сучасне озброєння, амуніцію та достойне фінансове забезпечення. Щоденно важкою працею волонтери, часто ризикуючи своїм життям і здоров'ям, доставляють найнеобхідніше на фронт. Вся наша держава, кожен на своєму місці зараз роблять все можливе, щоб наблизити Перемогу. Вся Україна тепер нагадує єдиний організм, що бореться за власне життя та за власне майбутнє.

У цей час успіх загальної справи залежить від кожної частинки цього великого організму. Не тільки армії та волонтери - працівники місцевого самоврядування, підприємств, організацій, установ роблять чималий внесок у майбутню Перемогу. Кожен працівник в містах, у яких не ведуться активні бойові дії, працює "у посиленому режимі".

В період війни значна частина працівників медичних установ є "заброньованими" та не мобілізовуються, адже зобов'язані забезпечувати роботу в галузі критичної інфраструктури на місцях. Проте 3 працівників ДУ "Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" вирішили захищати Україну на фронті й добровільно призвалися на військову службу до Збройних Сил України.

Колектив Центру, крім основних функцій, покладених на нього Державою, займається й іншою важливою ля перемоги роботою, постійно працює над допомогою внутрішньо переміщеним особам і активно доєднується до багатьох волонтерських ініціатив.

Всі працюють, як єдина команда, одним фронтом. Всі розуміють, що громадяни, які перебувають у тилу, мають зробити все для Збройних Сил України, для Перемоги, для українців котрі опинилися у зони боїв. Ми маємо не тільки підставити плече всій Україні, але й продемонструвати, що життя у державі продовжується, воно стабільне, чітке, розмірне, активне.

Україна - не просто Держава, Україна - це велика родина!

Стоїмо! Тримаємось! Переможемо!

Слава Україні!