• 05.05.2024

19 листопада – Міжнародний день чоловіків

Лис 19, 2022

Цьогорічна дата – особлива, бо військові, починаючи з 24 лютого, щодня виборюють право на незалежність і суверенність країни у повномасштабній війні

Відзначення цього дня започаткували для визнання культурних, політичних і соціально-економічних досягнень чоловіків. Це нагода відзначити досягнення та внески хлопців та чоловіків, зокрема за їхній внесок у розвиток нації, суспільства, громади, сім'ї, шлюбу і догляду за дітьми. Більш широкою та кінцевою метою заходу є просування основних гуманітарних цінностей.

У листопаді 2012 року Українське агентство новин провело захід «Зустрінь пресу» під назвою «Міжнародний день чоловіків: аспекти здоров'я та довголіття». Ця подія стала інавгураційним визнанням України глобальної події.

Учасники обговорювали теми здорового способу життя, правильного харчування, особливостей і підтримки здоров'я з точки зору урології, роль навколишнього середовища і соціальних ініціатив.

Ми вітаємо наших захисників з Міжнародним днем чоловіків! Дякуємо нашим атлантам за мужність і витримку, яку вони щодня проявляють на фронті і бажаємо міцного здоров’я, витримки, прихильності долі і найшвидшої Перемоги!