• 03.05.2024

НСЗУ приймає пропозиції для укладення договору на 2023 рік за спрощеною формою

Гру 9, 2022

ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» спільно з Міністерством охорони здоров’я Україні надає інформацію

Попри широкомасштабну агресію російської федерації і складнощі, які переживає наша країна, НСЗУ продовжує стабільно виплачувати кошти медичним закладам — за 2022 рік виплатила лікарням майже 126,5 млрд грн і контрактує медичні заклади на 2023 рік.

Одним із пріоритетів Програми медичних гарантій (ПМГ) — 2023, зважаючи на війну, стала медична реабілітація. Запроваджено новий пакет «Комплексна реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах». Новий пакет дозволить отримувати комплексну реабілітацію всім, хто потребує відновлення порушених чи втрачених фізичних навичок.

Також ПМГ розширено пакетом «Супровід і лікування дорослих та дітей із психічними розладами на первинному рівні медичної допомоги», щоби психологічну допомогу можна було отримати на первинній ланці в сімейного лікаря.

Важливо: до 18:00 19 грудня НСЗУ приймає пропозиції від медичних закладів для укладення договору за спрощеною формою.

Подати пропозиції за спрощеною формою можуть медзаклади, які:

  • мають договір у 2022 році і планують укласти договір за тими ж пакетами (або меншою кількістю) та виключно за тими ж місцями надання послуг, які були зазначені в договорі станом на дату подання пропозиції;
  • відповідають умовам закупівлі та специфікації за відповідними пакетами на 2023 рік.
    При подачі пропозиції за спрощеною формою до пропозиції слід приєднати:
  • скановану копію документа, що підтверджує повноваження підписанта;
  • висновок про доступність у разі внесення змін до самого документу, який подавався під час укладення договору на 2022 рік.

Звертаємо вашу увагу, що оголошення розміщені на сайті НСЗУ за посиланням https://cutt.ly/o1VidzH, вимоги до закупівлі медичних послуг — також на сайті в розділі Вимоги 2023: https://cutt.ly/t1ViR8M.

Подати пропозицію можна, перейшовши за посиланням https://smarttender.biz/