• 02.05.2024

На захисті здоров’я: автобус від Всесвітньої організації охорони здоров’я та Міністерства охорони здоров’я України – вакцинуйтесь у регіонах безпечно!

Кві 26, 2023

Завдячуючи Міністерству охорони здоров'я України та ВООЗ, тепер провідні фахівці нашої установи можуть забезпечити людям найкращий захист від небезпечних хвороб, використовуючи виїзди в регіони Кіровоградщини, адже щеплення – це можливість убезпечитися наших людей від низки захворювань.
1⃣ Запрошуємо жителів міста Кропивницького та громад Кіровоградщини подбати про своє здоров’я та взяти участь у заході, що відбудеться на цьому тижні щоденно.
2⃣ У рамках Українського тижня імунізації фахівці відділу імунопрофілактики ДУ «Кіровоградський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» організовують виїзні акції вакцинації, щоб якомога більше людей захистити від хвороб.
3⃣ Автобус підлаштовано під потреби людей з інвалідністю. Транспорт обладнано спеціальною виїзною платформою, що дає змогу транспортувати людину з інвалідністю в автобус із метою щеплення.
4️⃣ 26.04.2023 року в різних куточках Кропивницького мобільними бригадами було провакциновано 10 осіб: 5 людей із інвалідністю, а інші 5 осіб - ті, що виявили бажання зробити щеплення.
5️⃣ Тепер ми можемо підтримати вакцинацію від коронавірусу та інших хвороб як у Кропивницькому, та і в найбільш віддалених населених пунктах області, щоб вакцинувати бажаючих та людей із обмеженими можливостями безпечно.
Тож якщо хтось пропустив якесь із щеплень, не треба розпочинати все спочатку. Сьогодні вкрай важливо надолужити пропущені дози якомога швидше. Для складання графіку щеплень радимо звернутися до вашого сімейного лікаря.
Нагадуємо: всі охочі можуть отримати безплатну вакцинацію від COVID-19. Час важливий, тому робіть щеплення вчасно!