• 05.05.2024

Фахівці Онуфріївського відділення Олександрійського районного відділу ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» також долучились до Українського тижня імунізації

Кві 27, 2023

24.04.2023 року  завідувачем Онуфріївського відділення   Людмилою Стеценко проведено зустріч з медпрацівниками КНП «ЦПМСД ОСР» з питань імунізації населення. Розглянуті питання планування профщеплень,  доцільності  розподілу вакцин , важливості щеплень в період воєнного стану та  посилення проведення санітарно-освітньої та роз`яснювальної роботи серед батьків-відмовників щодо важливості  вакцинації.

В ході зустрічі проведено анкетування медпрацівників з питань  імунопріфлактики.

25.04. 2023 року працівниками відділення створено інформаційний стенд  по імунопрофілактиці.

Роблячи щеплення, ви захищаєтесь від інфекційного захворювання, відмовляючись від вакцинації – ризикуєте здоров’ям та життям – під таким гаслом 26.04.2023 року відбулася зустріч помічника лікаря  епідеміолога  Онуфріївського відділення   Тетяною Мануіловою  з вихованцями ЗДО «Калинка». З дітками проведено лекцію-бесіду та подаровано книги-розмальовки де в казковій формі описано як працюють профілактичні щеплення, адже здоров’я українців залишається найважливішим пріоритетом країни й дотримання Календаря щеплень відіграє у цьому ключову роль.