• 14.05.2024

Готовність до імунізації та інфекційний контроль в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради».

Тра 26, 2023

Головна державна санітарна лікарка Надія Оперчук та завідувачка відділу антимікробної резистентності та інфекційного контролю Тетяна Задорожна відвідали приміщення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради». Під час візиту відзначена повна готовність до вакцинації населення, інстальоване холодильне обладнання (холодильні камери), від представників ТОВ «Ю БІ СІ Сервіс-інтернешнл», які призначені для зберігання імунобіологічних препаратів (вакцин) для проведення профілактичних щеплень та перевірили дотримання «холодового ланцюга» під час отримання, транспортування та зберігання вакцин.

 

Під час зустрічі з сімейними лікарями обговорили питання проведення роз’яснювальної роботи серед населення та планування профілактичних щеплень. Також передали інформаційні матеріали для населення з питань вакцинації від таких небезпечних інфекційних хвороб, як кір та поліомієліт, надруковані за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та інших міжнародних партнерів.