• 03.05.2024

Онлайн-захід на тему: «Проблеми та рішення в управлінні відходами на регіональному та місцевому рівнях»

Чер 28, 2023

Завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики неінфекційних захворювань Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб Дмитро Орлов і завідувачка відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб центру Тамара Ланкмілєр виступили перед слухачами в онлайн-заході регіонального центру із підвищення кваліфікації Кіровоградської області.

Удосконалення професійного рівня знань посадових осіб органів місцевого самоврядування відбувалося за спеціальною короткостроковою програмою «Проблеми та рішення в управлінні відходами на регіональному та місцевому рівнях», організоване відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОВА та голови Кіровоградської обласної ради.

Тамара Ланкмілєр розповіла про профілактику сказу у світлі впровадження схем санітарного очищення територій (сфера поводження з безпритульними тваринами).
Дмитро Орлов висвітлював питання санітарного очищення територій громад та вплив сміттєзвалищ на довкілля та здоров’я людей.