• 04.05.2024

Роз’яснювальна робота в м. Долинська з питань профілактики гострих кишкових інфекційних хвороб, холери та ботулізму та загрози хімічної та радіаційної небезпеки

Лип 3, 2023

Фахівцями Долинського відділення Кропивницького РВ Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб проведена роз'яснювальна робота з населенням з питань профілактики гострих кишкових інфекційних хвороб, холери та ботулізму та загрози хімічної та радіаційної небезпеки:

  • Завідувач Віра Ванда відвідала дошкільні заклади та заклади торгівлі, де провела бесіди з профілактики гострих кишкових інфекцій в тому числі холери та ботулізму. Також розмістила буклети щодо дій населення у разі виникнення хімічної та радіаційної загрози.
  • Помічник лікаря-епідеміолога Катерина Костаренко відвідала амбулаторію КНП «ЦПМСД Долинської міської ради», де провела бесіди з відвідувачами та персоналом щодо ризику виникнення кишкових інфекцій та методи їх профілактики, з врученням буклетів та інформаційних листівок.
  • Фельдшер лаборант Ірина Грицаєнко відвідала заклад громадського харчування, де також провела роботу з запобігання виникнення кишкових інфекцій з розповсюдженням інформаційних листівок.
  • Проводиться роз’яснювальна робота з населенням та відвідувачами Долинського відділення, розміщено буклети та інформаційні листівки на інформаційних стендах закладу.