• 20.05.2024

Тренінг: «Моніторинг заходів інфекційного контролю в закладах охорони здоров’я, навички ефективної комунікації та проведення навчань».

Сер 24, 2023

17-19 серпня 2023 року завідувач відділу антимікробної резистентності та інфекційного контролю Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб Тетяна Задорожна взяла участь у тренінгу на тему: «Моніторинг заходів інфекційного контролю в закладах охорони здоров'я, навички ефективної комунікації та проведення навчань». 

Тренінг проходив у м. Ужгород з метою розбудови потенціалу Центрів контролю та профілактики хвороб МОЗ України ((ЦКПХ) щодо організації та проведення навчань з питань профілактики інфекцій та інфекційного контролю Проєктом спільно з ДУ «Центр громадського здоров'я МОЗ України» та організацією РАТН, що в рамках впровадження проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні».

Де фахівці мали змогу обговорити навички підготовки тренінгових матеріалів (презентації, практичні вправи тощо), розглянути основні правила підготовки презентацій, ефективної комунікації, адвокації, володіння аудиторією, а також отримали практичні навички підготовки до виступів, подолання страхів та дискомфорту перед виступами перед аудиторією та опрацювали найбільш проблемні питання проведення моніторингу заходів профілактики інфекцій та інфекційного контролю в закладах охорони здоров'я.

Завідувач відділу антимікробної резистентності та інфекційного контролю Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб Тетяна Задорожна покращила навички щодо організації, підготовки та проведення тренінгів, навчальних заходів, заходів з комунікації та адвокації, а також інформацію щодо організації моніторингу заходів ПІІК по проблемних питаннях, піднятих регіонами.