• 25.04.2024

Конкурс на посаду консультанта: програмний фахівець з епіднагляду за неінфекційними хворобами

Бер 4, 2019

Комунальне некомерційне підприємство «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» оголошує відкритий конкурсна позицію «Програмний фахівець» (1 особа).

Конкурс проводиться в рамках програмної діяльності за компонентом розвитку регіональних систем громадського здоров’я для реалізації грантів Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні.

Назва позиції: Програмний фахівець з епіднагляду за неінфекційними хворобами

Період виконання робіт: березень – грудень 2019 р.

Географія діяльності:  місто Кропивницький, Кіровоградська область.

Рівень зайнятості: 80% на умовах угоди цивільно-правового характеру.

Технічне завдання:

  1. Забезпечення збору та верифікації статистичної інформації (звітних форм щодо реєстрації інфекційних хвороб) від установ МОЗ України, та перевірка їх якості згідно з термінами, що затверджені нормативно-правовими актами.
  2. Розміщення статистичної інформації (за даними звітних форм) на сайті
  3. Проведення оцінки системи епідеміологічного нагляду за неінфекційними хворобам на регіональному та національному рівнях. Внесення пропозицій до реалізації гранту Глобального фонду за компонентом епідеміологічного нагляду.
  4. Розробка проектів нормативно-правових актів з епідеміологічних звітно-облікових форм (за потреби) у відповідності  до результатів оцінки системи епідеміологічного нагляду за хворобами у сфері громадського здоров’я.
  5. Забезпечення верифікації даних для національних звітів, оприлюднення результатів звітів, підготовка інформаційних матеріалів за результатами звітів і забезпечення їх представлення та розповсюдження серед зацікавлених сторін і широкого загалу в тому числі.
  6. Підтримка спеціальних епідеміологічних досліджень, які стосуються сфери громадського здоров’я у частині рутинного епідеміологічного нагляду, проведення аналізу та оцінки отриманих результатів.
  7. Розробка методичних рекомендацій, створення інформаційних матеріалів, підготовка аналітичних матеріалів за даними рутинного епідеміологічного нагляду за неінфекційними хворобами.
  8. Представлення доповідей та презентацій щодо оцінки епідемічної ситуації з неінфекційних хвороб в Україні, в Кіровоградській області  на тренінгах, семінарах-нарадах, конференціях. 
  9. Участь у розбудові системи епіднагляду в сфері громадського здоров’я на регіональному та національному рівнях. Надання організаційно-методичної допомоги лікарям регіональних центрів громадського здоров’я та/або закладів, установ, на які покладені функції проведення епідеміологічного нагляду за неінфекційними хворобами.
  10. Підготовка аналітичних матеріалів щодо стану неінфекційної захворюваності у вигляді інформаційних листів для представлення та розповсюдження їх серед зацікавлених сторін.

 

  Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта;
  • Відмінний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Word, MS Excel;
  • Відмінне знання усної та письмової ділової української мови;
  • Уважність до деталей, вміння працювати з великими обсягами інформації, багатозадачність, вміння працювати в команді;
  • Досвід роботи на аналогічної посаді від 5-х років в державній установі.
  • Знання законодавства України з децентралізації та регіонального розвитку, Національної стратегії 2020, законодавства в розрізі громадського здоров’я, забезпечення реалізації програм Глобального фонду та вміння працювати з законодавчою базою загалом.
  • Аналітичні здібності, навики моніторингу та оцінки.
  • Підготовка публічних виступів за результатами реалізації діяльності.

Резюме та інші документи (мотиваційний лист, копії документів про освіту, копія паспорта, інші документи) мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: kirolc.epid@ukr.net. Контактна особа: Оперчук Надія Іванівна, тел. 0504872974.

 В темі листа, будь ласка, зазначте: «Програмний фахівець. Конкурс». Термін подання документів – до 09 березня 2019 року, реєстрація документів завершується о 1800 годині.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. Керівництво установи буде контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Комунальне некомерційне підприємство «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

802 Переглядів