• 05.05.2024

Антистресні вправи від працівників Новоархангельського відділення для дітей та бесіди щодо ментального здоров’я із дорослим населенням

Жов 18, 2023

Фахівці Новоархангельського відділення Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб Катерина Гаваза та Ольга Лук'янчук відповідно до затвердженого плану заходів до Всесвітнього дня ментального здоров'я у контексті Всеукраїнської національної програми ментального здоров'я "Ти як?" провели ряд активностей на території Новоархангельської та Підвисоцької громад.

З метою промоції здорового способу життя та, безпосередньо, профілактики стресів, вони провели заходи в дитячих навчальних закладах , аптеках, закладах торгівлі та лікувально-профілактичних закладах. У закладах освіти діти активно відгукнулись на активності, що проводились, та долучились до виконання антистресних вправ.

З відвідувачами аптек та торгівельних закладів проведено бесіди. Співрозмовники з увагою та цікавістю вислухали фахівців відділення. На об'єктах, які відвідали, розміщені інформаційні матеріали на теми ментального здоров'я та вручені пам'ятки.