• 05.05.2024

Програма професійного розвитку та кар’єрних можливостей для тих, хто вже працює у сфері громадського здоров’я та хто лише починає

Жов 20, 2023

Програма професійного розвитку та кар’єрних можливостей для тих, хто вже працює у сфері громадського здоров’я та хто лише починає (студенти-випускники, спеціалісти з суміжних сфер).

Це професійна програма розвитку для лідерів, які впроваджуватимуть сміливі зміни та реалізовуватимуть проєкти, покликані посилити систему громадського здоров'я "з середини".

Вона побудована на основі Рамки компетенцій для кадрів громадського здоровʼя в Європейському регіоні, розробленої ВООЗ (World Health Organization Ukraine) та Асоціацією шкіл громадського здоровʼя в Європейському регіоні (https://iris.who.int/handle/10665/347866).

Інформація про програму:

Україна потребує перспективних лідерів у сфері громадського здоров’я.

Програма розвитку лідерів – це шанс отримати доступ до унікальних навчальних, менторських та наукових програм, запропонованих провідними світовими організаціями у сфері громадського здоров’я. Створити та реалізувати свої проєкти покликані змінити і зміцнити сферу громадського здоров’я як на рівні громад так і на рівні країни.

Запрошуємо до участі всіх, хто має управлінський досвід роботи в сфері громадського здоров’я або медицини, а також у соціальній, економічній, правовій або будь-якій іншій суміжній сфері й бажає розвивати громадське здоров’я в Україні.

Разом ми зможемо створити стійку систему громадського здоров’я заради майбутнього України!

Більше інформації про програму та форма подачі заявки: https://phleaders.com.ua

Програма лідерства для громадського здоров'я

(https://phleaders.com.ua/)

Програма відбору та формування пулу талановитих фахівців у сфері громадського здоров’я та розвиток їх лідерських і професійних талантів.