• 04.05.2024

Продовжується цикл занять зі спецкурсу: друга тема – «Психологічна самодопомога для фахівців системи «людина-людина»

Лис 13, 2023

Розпочатий цикл занять зі спеціального курсу «Психологічне та фізичне здоров’я в умовах війни» триває. Нагадаємо: ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та Центр психологічної допомоги військовим і правоохоронцям «Української асоціації арт-терапії» підписали спільний меморандум.

Черговий тренінг ««Психологічна самодопомога для фахівців системи «людина-людина», що відбувся за ініціативи головної державної санітарної лікарки Кіровоградської області Надія Оперчук, мав на меті навчити фахівців центру зміцнювати своє ментальне здоров'я та підтримувати нормальний психологічний стан.
Заняття провели представник Центру психологічної допомоги військовим і правоохоронцям громадської організації «Українська асоціація арт-терапії» Рустам Тараненко та старший інспектор Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції в регіоні Микола Сульжук.
Працівники установи разом із тренерами виконували практичні вправи, що допомагають відновитися в умовах війни - особливо психологічно. Пам’ятаймо: запорукою ментального здоров’я є успішна робота працівників та виконання ними професійної справи.