• 05.05.2024

Надія Оперчук взяла участь у новорічно-різдвяній акції «Кіровоградщина серцем з вами» на честь міст-героїв України, Збройних Сил України та волонтерів України

Гру 5, 2023
Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук разом із фахівцями Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб, а також представниками Департаменту охорони здоров'я Кіровоградської обласної військової адміністрації прикрасила ялинку, присвячену місту-герою Херсон.
Надія Оперчук відзначила: «Сьогодні ми із задоволенням взяли участь у новорічно-різдвяній акції «Кіровоградщина серцем з вами» та прикрасили символічну ялинку, присвячену пошані міста-героя Херсон. І цей маленький внесок символізує для нас незламність українців, які мешкають у цьому регіоні.
Безумовно, на Херсонщині працюють багато колег, які не покладають рук, незважаючи на те, що російські окупанти продовжують обстрілювати наші населені пункти Херсонщини навіть на звільнених територіях.
Усім серцем ми сьогодні з херсонцями, ми їх підтримуємо! І представники охорони здоров’я, які разом зі мною прикрашали ялинку Херсона, висловили свою підтримку таким чином не лише медикам, а й усьому населенню Херсонщини!
Минулого року ми зібрали велику кількість дитячих іграшок та різноманітних смаколиків, які передали дітям з Херсонщини, а волонтери відвезли їх до свята Святого Миколая, тому що, попри війну та обстріли, діти не мають залишатися без подарунків і солодощів. Тож нехай наші незначні цьогорічні внесення подарують херсонцям тепло та любов кіровоградських сердець!
Крім цього, сьогодні ми відзначаємо Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди хочу висловити щиру подяку за важку працю та особистий внесок у розвиток волонтерського руху всім причетним до активної благодійної діяльності на Херсонщині та інших територіях України!
Дякую Вам за активну громадську позицію, за плідну безкорисливу працю, за людяність та небайдужість! Це дійсно невтомна праця, яка заслуговує на пошану та низький уклін!
Ми віримо, що переможемо й висловлюємо щиру подяку Збройним Силам України! Оптимізм та віра в вас додають нам сили рухатися вперед, до кращого, до мирного майбуття! Дякуємо волонтерам та херсонцям за мужність та стійкість, Збройним Силам України – за захист! Тож єднаймося й надалі та активно працюймо задля нашої Перемоги! Україна – сильна, красива та незалежна країна! Слава Україні!»