• 07.05.2024

А ти займаєшся спортом?

Січ 4, 2024

Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб спільно з Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я інформує:

А ти займаєшся спортом? Що стимулює або стримує до занять фізичною активністю? Поділись своїм досвідом у всеукраїнському опитуванні🔍
Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб спільно з Центром громадського здоров’я України інформують:
Взяти участь в опитуванні щодо показників рухової активності можна за посиланням на платформі 👉 https://survey.sportforall.gov.ua
Результати опитування допоможуть зрозуміти, які групи населення України потребують більшої підтримки на шляху до занять фізичною активністю, і розробити ефективні заходи для залучення людей до спорту. Анкету опитування створено Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України.
Принагідно нагадуємо! Регулярна фізична активність – одна з найважливіших речей, які ви можете зробити для свого здоров'я. Вона може покращити здоров'я вашого мозку, допомогти контролювати вагу, знизити ризик неінфекційних захворювань, зокрема серцево-судинних, зміцнити кістки та м'язи та покращити вашу здатність виконувати повсякденну діяльність.