• 14.05.2024

В ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» продовжуються навчальні тренінги для мобільних бригад з вакцинації проти COVID-19

Лип 8, 2021

 

ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» продовжує тренінги для регіональних мобільних бригад з вакцинації.

 

Наразі, проходять навчання медичні працівники мобільних бригад центрів первинної медико-санітарної допомоги міста Кропивницького, Новоукраїнської міської ради, Новомиргородської міської ради, а також Побузької та Петрівської селищних рад.

 

Медичні працівники отримують додаткові дані щодо характеристики вакцин, які дозволені до використання в Україні, їх ефективності, безпеки, показань та протипоказань до щеплення, удосконалюють навички з техніки проведення щеплень  та дотримання умов їх використання.

 

По закінченню тренінгів медичні працівники мобільних бригад отримають відповідні Сертифікати, що засвідчують успішно завершену підготовку з організації і техніки проведення щеплень проти коронавірусної хвороби COVID-19.

 

 

Відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцинації Міністерства охорони здоров’я України, наприкінці липня – на початку серпня в Україні розпочнеться п’ятий етап вакцинації населення проти коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Щеплення робитимуть усім охочим. На цьому етапі в пункти вакцинації прибудуть усі доступні в Україні вакцини.

1 000 Переглядів