• 04.05.2024

Засідання Ради розвитку громад Кіровоградської області

Лип 13, 2021

Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук 13 липня 2021 року взяла участь у першому засіданні Ради розвитку громад Кіровоградської області.

 

На порядку денному були розглянуті питання про стан проведення в області кампанії вакцинації населення від коронавірусної інфекції; про стан реалізації обласної програми соціальної підтримки учасників АТО на 2021-2025 роки; про стан виконання заходів з організації якісного харчування у закладах освіти області та про реалізацію проектів «Активні парки» і створення парків відпочинку у громадах області.

 

Як зазначила голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна:

 

«Рада громад – це робоча зустріч очільників всіх територіальних об’єднань області з керівництвом ОДА, яка має на меті «зшити» Кіровоградщину та в діалозі знаходити вирішення існуючих проблем на місцях.

Сьогодні в області реалізуються та заплановані численні президентські ініціативи. Приділяється увага розвитку спорту, облаштовуються спеціалізовані майданчики по програмі «Здорова країна», будуються дороги, спортшколи, харчоблоки, відновлюється їх робота – все те, що руйнувалося в нас роками, зараз розбудовується.»

 

Тож, реалізація багатьох проектів під керівництвом ОДА тільки покращують добробут громад в області!

999 Переглядів