• 05.05.2024

Моніторинговий візит за дорученням ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України»

Сер 13, 2021

В Кіровоградській області 12.08.2021р. відбувся моніторинговий візит представника ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» Владислава Тертишного щодо проєкту «Надання підтримки Центру громадського здоров’я МОЗ України для зміцнення та розбудови спроможності системи охорони здоров’я для здійснення кращого моніторингу епідеміологічного нагляду, реагування на спалахи здоров’я та їхньої профілактики».

 

При здійсненні моніторингу в ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та КНП «Кіровоградська обласна лікарня» Кіровоградської обласної ради була проведена оцінка якості даних та верифікація первинної облікової документації – медична карта стаціонарного хворого серед осіб, які були підтвердженими випадками COVID-19 та були госпіталізовані до КНП «Кіровоградська обласна лікарня» Кіровоградської обласної ради у період з березня по травень 2021.

 

Лікар епідеміолог Наталія Дьяченко разом з фахівцями провела перевірку достовірності та своєчасності доповнення медичної документації.

 

Метою вищезазначеного візиту є перевірка заповнених даних, що входять до Всеукраїнського рейтингу по відсотковому заповненню критичних даних. Перевірена документація засвідчила, що відхилень по заповненню даних не виявлено.