• 26.04.2024

Перевірка пунктів вакцинації від COVID-19 Добровеличківської ТГ

Жов 22, 2021

Сьогодні відділом імунопрофілактики та відділом моніторингу та реагування на небезпеки ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» проведено обстеження пунктів вакцинації за виконанням вимог, відповідно Доручення Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, щодо нарощування темпів вакцинації серед населення, в тому числі серед пріоритетних груп.

Фахiвцi Установи вiдвiдали Добровеличкiвську територiальну громаду, в присутностi директора КНП ЦПМСД Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області, завідувача Добровеличківської амбулаторії, заступника селищної голови з діяльності виконавчих органів влади. Монiторинговий вiзит здійснювався в 2-х пунктах вакцинації, які розташовані в приміщенні “Укрпошта” та поліклінічному відділенні Добровеличківської ЦРЛ.

Наразі пункти вакцинації забезпеченні в достатній кількості вакцинами протии COVID-19, прийом охочих здійснюють сімейні лікарі з дотриманням протиепідемічного режиму та правил дотримання безпечної дистанції.

За 21.10.2021 року по Добровеличківській ТГ провакциновано 112 осіб в т.ч. мобільною бригадою – 50 щеплення. На сайті селищної ради розміщена інформація про адреси пунків вакцинації та графік роботи цих пунктів.

Адміністрацією ЦПМСД розроблена пам’ятка, роздрукована та розповсюджена представниками селищної ради з рекомендаціями та закликами до вакцинації.

Вкотре закликаємо всіх мешканців області! Вакцинуйтеся та вбережіть себе та своїх близьких від тяжкого перебігу та жахливих наслідків коронавірусної інфекції.