• 27.04.2024

Брифінг щодо поширення корона вірусної інфекції

Гру 13, 2021

Сьогодні головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук прийняла участь у брифінгу Кіровоградської обласної державної адміністрації щодо поширення COVID-19 в Кіровоградській області.

За словами Надії Оперчук ситуація в області залишається напруженою, регіон знаходиться на жовтому рівні епіднебезпеки. Індикаторні показники знаходяться в межах другого класу епіднебезпеки. Рівень госпіталізації в області майже на 6% нижчий ніж на попередньому тижні, знижується завантаженість ліжок з киснем в опорних базах. Також була доведена інформація щодо підтверджених випадків захворювання, одужання, госпіталізації та спалахи в закладах освіти нашої області і встановлення обмежувальних карантинних заходів. Що стосується вакцинації в Кіровоградській області, відмічається позитивна динаміка як серед дорослого населення так і серед дітей.

Закликаємо мешканців області проходити вакцинацію та вберегти себе і свою сім’ю від важкого перебігу і наслідків коронавірусної хвороби під час пандемії.