• 27.04.2024

Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни»

Гру 23, 2021

За Рішенням Науково-експертної Ради Міжнародної іміджевої програми «Лідери ХХІ століття» та Президії «Асамблеї ділових кіл» за щоденну високопрофесійну працю, високу національну гідність і сумлінне служіння Україні відзначено головну державну санітарну лікарку Кіровоградської області, в.о. генерального директора ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Надію Оперчук вищою суспільною нагородою України Україно-Французьким Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни» з врученням відповідного ордена з посвідченням та іменного диплома.

Процедура нагородження відбулася в Будинку Офіційних Прийомів Президента України відповідно до найвищого церемоніального протоколу – під державним прапором України з почестями військової почесної варти.

Орден заснований на честь князівни Анни Ярославни – дочки великого князя Київського Ярослава Мудрого з метою відзначення видатних жінок сучасної України і вручається за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, медичній, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності.

Колектив ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» вітає свого керівника Надію Оперчук із заслуженою нагородою, яка є підтвердженням високих особистих якостей. Ваші здобутки створені щоденною наполегливою працею, тож нехай це досягнення додасть Вам віри і життєвих сил в перспективі подальшого розвитку, нових можливостей та вдосконалення.

Нехай труднощі будуть переможені, а успіх окриляє душу! А ми всі разом з Вами в єдиній дружній потужній команді!