• 27.04.2024

Вакциновані бустерною дозою отримають 500 грн за програмою єПідтримка

Січ 25, 2022

ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» спільно з Міністерством охорони здоров’я України інформує:

Усі українці, вакциновані бустерною дозою від коронавірусної хвороби і мають завантажений в Дії COVID-сертифікат, зможуть отримати додатково 500 грн у рамках програми єПідтримка. Про це заявив Президент Володимир Зеленський.

«Завдяки збільшенню кількості вакцинованих ми маємо на сьогодні не високий рівень госпіталізації. Наразі хворими зайнято лише 28% ліжкомісць. Водночас ми і далі нарощуємо темпи щеплення, зокрема організовано роботу мобільних бригад у тих територіальних громадах, де щеплено менше ніж 25% мешканців», – зазначив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

За словами прес-служби МОЗ незабаром до програми єПідтримка будуть включені громадяни України віком 14–18 років. Крім базових цілей на спорт, музеї, кіно, театр та подорожі, вони зможуть витрачати гроші на освітні проєкти: на курси, програми, інші освітні послуги.

Вакцинація довела свою ефективність та безальтернативність не тільки в Україні, а і в усьому світі. Бережіть себе – вакцинуйтеся!

Записатися на щеплення можна в будь-який пункт чи центр вакцинації: https://vaccination.covid19.gov.ua/list