ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» спільно з Центром громадського здоров’я України надає інформацію
«Безпечного куріння не існує, і будь-які викиди з вмістом нікотину чи тютюну шкідливі для людей навколо, навіть якщо ми їх не відчуваємо. Уже два тижні в закладах громадського харчування заборонено курити тютюнові вироби для нагрівання, так само як і сигарети, кальяни та е-сигарети. Ця норма захищає право працівників та відвідувачів дихати чистим повітрям. Дякую українцям, що дотримуються законів під час війни», — підкреслила народний депутат України Лада Булах.
Які правила запроваджуються щодо захисту бездимного середовища з 11 липня 2022 року, зокрема, для курців, для суб’єктів господарювання та некурців, читайте в статті https://cutt.ly/UJzNTCa
Виконання законів і турбота про здоров’я — твій вклад у перемогу!