• 27.04.2024

Комплексна реабілітаційна допомога допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах

Лис 25, 2022

ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» спільно з Національною службою здоров'я України надає інформацію

Національна служба здоров’я розпочинає контрактування за новим напрямом Програми медичних гарантій “Комплексна реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах”.

Реабілітація вкрай важлива для відновлення здоров’я та якості життя після отриманих травм чи перенесених хвороб. Попит на цю послугу в Україні зараз зростає. Тож НСЗУ випроваджує цей напрям, щоб люди, які отримати травми під час війни, могли отримати комплексну та якісну допомогу і відновити здоров’я та функціональний стан організму.

Пацієнт зможе отримати всі необхідні послуги в одному медзакладі як у гострому, так і у після гострому реабілітаційному періоді.

Послуги надаються стаціонарно. Серед вимог, зокрема, наявність стаціонарного реабілітаційного відділення щонайменше на 30 реабілітаційних ліжок.

Оголошення про прийом пропозицій на цей пакет розміщене на сайті НСЗУ у розділі “Контрактування 2022” https://cutt.ly/j1wGrXm

З вимогами до пакету можна ознайомитися у розділі “Вимоги ПМГ 2022” https://cutt.ly/G1etvV8

Пропозицію можна подати до 18:00 2 грудня 2022 року.

Умови договору застосовуються з 1 листопада 2022 року за умови, що заклад відповідає вимогам. Договір укладається до 31 грудня цього року.