• 26.04.2024

Профорієнтаційний онлайн-захід: запрошуємо лікарів-інтернів до нас!

Тра 30, 2023

Генеральна директорка ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук разом із в.о. заступника генерального директора з адміністративно-організаційних питань Інгою Запльоскіною провела онлайн-конференцію з представниками Донецького національного медичного університету та студентами навчального закладу. Присутні від Донецького національного медичного університету: декан медичного факультету №1 Руслан Кліманський, декан медичного факультету №2 Людмила Суховірська та студенти 6 курсу.
Профорієнтаційний захід організовано з метою належного забезпечення кадрами, щоб привернути увагу на престижність професій лікарів-епідеміологів, лаборантів, вірусологів та мікробіологів проходити інтернатуру в нашому закладі:
• Працевлаштування на посаду лікаря-інтерна з відповідним посадовим окладом та подальше працевлаштування (після завершення інтернатури) на відповідну лікарську посаду.
• Можливість продовжити навчання в спеціалізованій програмі підготовки з польової епідеміології та інших навчальних програмах, в тому числі за кордоном.
• Отримання знань і навичок роботи з даними статистичного аналізу, проведення досліджень.
• Можливість надалі працювати на посадах лікарів-епідеміологів, в тому числі тих, що займаються питаннями профілактики інфекцій та інфекційного контролю у закладах охорони здоров’я, а у випадку проходження інтернатури за спеціальністю «Лабораторна діагностика, вірусологія, мікробіологія» на посадах лікарів-лаборантів, лікарів-вірусологів, лікарів-бактеріологів.
• Можливість розвивати подальшу кар’єру у сфері громадського здоров’я.
Надія Оперчук наголосила, що в ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» інтерни отримають знання та зможуть перейняти досвід висококваліфікованих спеціалістів установи. Наш дружній колектив чекає саме на вас!