• 05.05.2024

БПР – навчання для лікарів: удосконалюйте свої знання та отримуйте сертифікати!

Вер 28, 2023

Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук разом із завідувачкою відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб Тамарою Ланкмілєр та завідувачкою вірусологічної лабораторії Світланою Сошко провели вебінар із безперервного професійного розвитку (БПР) на тему: «Актуально про лептоспіроз: епідемічна ситуація в Україні та Кіровоградській області, основи епідеміології, діагностики та профілактики».

У навчанні взяли участь лікарі з різних куточків України, керівники закладів охорони здоров’я, генеральні директори, керівники закладів охорони здоров`я області, генеральні директори та головні лікарі ЦПМСД, лікарі-педіатри, лікарі загальної практики – сімейні лікарі та інші відповідальні особи.

Під час вебінару вони поглибили свої знання щодо епідеміології лептоспірозу, як діяти при виявленні випадків захворювання, як профілактувати хворобу та якою вакциною захиститися від лептоспірозу. Після низки отриманих знань запрошені до участі охочі мають змогу пройти тестування та отримати сертифікати.