• 04.05.2024

Засідання обласного координаційного центру з питань реалізації заходів та проєктів цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації

Жов 13, 2023
Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук взяла участь у засіданні обласного координаційного центру з питань реалізації заходів та проєктів цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації, яке відбулося 12 жовтня в Кіровоградській обласній військовій адміністрації.
Обговорювалися питання щодо:
• Індексу цифрової трансформації громад Міністерства цифрової трансформації України та пілотний проєкт із підсилення інституційної спроможності регіону шляхом спільної розробки проєктів місцевих програми інформатизації для членів обласного координаційного центру.
• Про можливості участі Кіровоградської області у програмах «Цифрова Європа» (GIZ), «Кібербезпека критично важливої інфраструктури» (USAID) та утворення на базі Central Ukrainian Digital Office з цією метою консорціуму Central Ukrainian Digital Consortium для підготовки та опрацювання проєктних заявок щодо участі області у вищезазначених програмах.
• Про готовність операторів мобільного зв’язку в Кіровоградській області до відключень електроживлення та інші важливі актуальні питання.