• 19.05.2024

Жителям Онуфріївської громади розповіли, як уберегтися від сезонних інфекційних хвороб

Січ 26, 2024

Фахівці Онуфріївського відділення Олександрійського районного відділу Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб провели інформаційно-просвітницький захід.

Лаборантка з бактеріології Наталія Ковтун 24.01.2024 року роз’яснила підопічним та працівникам Онуфріївського геріатричного пансіонату, як уберегтися від сезонних інфекційних хвороб та роздала їм газету «Не хворійте!».

Надала вичерпні відповіді щодо профілактики сезонних хвороб, а також звернула увагу на необхідність вакцинування від COVID-19 людей похилого віку.

Помічниця лікаря-епідеміолога Тетяна Мануілова провела бесіду з працівниками приватного закладу змішаного типу для дітей дошкільного та шкільного віку «Жива Перлина» щодо профілактики захворювань на ГРВІ як серед працюючих, так і серед вихованців закладу. Дітям розповіла історії на основі казки про злі віруси, які перемогла принцеса Вакцина та вручила книжки з розмальовками.

Перебуваючи в укритті ЗДО «Калинка», під час повітряної тривоги проведено бесіди з дітьми старших груп та роздано друковану літературу. Фахівці Центру поспілкувалися з дітьми на тему злих вірусів та боротьбу з ними.