• 28.04.2024

Робоча нарада із колективом Центру: звітування за 2023 рік та плани на 2024

Бер 6, 2024

Генеральна директорка Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб Надія Оперчук провела робочу нараду із керівниками всіх структурних підрозділів, відділів та відділень.

Під час заходу керівники звітували щодо виконаної діяльності за минулий 2023 рік та висвітлювали плани, які необхідно втілити протягом 2024 року. Присутні проаналізували фінансово-господарську діяльність установи, епідемічну ситуацію на Кіровоградщині, річні досягнення у сфері імунопрофілактики, здійснення епіднагляду за інфекційними та неінфекційними хворобам, можливі ризики інфікування в умовах війни та рівні готовності до їх попередження.
Головна державна санітарна лікарка Надія Оперчук наголосила на актуальності та необхідності проведення фахівцями Центру інформаційної кампанії стосовно туберкульозу, адже Кіровоградщина наразі посідає друге місце після Одеської по всій Україні стосовно рівня захворюваності на це небезпечне захворювання.
На порядку денному розглядались також питання антибіотикорезистентності, моніторингові візити до лікарень, готовності Центру до реагування на небезпеки та надзвичайні ситуації та багато іншого.